BILLEDER FRA EN SÆRLIG TID
SKABER MINDER HELE LIVET

HJEMME HOS -
FOTOSESSION I EGNE RAMMER

Se og blive set, som det helt særlige du og dine børn er.

Uanset alder er det altid hyggeligt at komme på besøg hjemme hos jer selv i egne egner.

Her er det muligt at skabe glimt fra hverdagen, besøg på værelset, hygge i haven, og ja måske I har en særlig stund at fejre. Kæledyr er hjertelig velkommen.

HJEMME HOS

Kan du huske dine yngligssteder fra din barndom. Måske noget særligt legetøj, en duft og en stemning. Måske du var mest til at være ude eller holdt af at hygge på dit værelse. Hjemmets rammer er en del af din opvækst.

Det er særligt at mødes med børn i kendte rammer, hvor de ofte gerne vil vise mig rundt til deres særlige steder. Måske du som forældre har en særlig tid, du ønsker at mindes eller at blive set udefra i jeres relation og kærlighed.

Jeg har speciale i sensitive og familier med særlige behov. At se “bag om” det udmiddelbare fuld af ressourcer og styrker.

Dette med ønske om at møde børnene i børnehøjde og jer som familie, hvor alt kan ske hyggeligt og fuld af børnenes fantastiske måde at være autentiske på.

DET NATURLIGE TIL DET UNIKKE
OG DET UNIKKE TIL DET NATURLIGE

HJEMME HOS

MILLE OG MARIUS

HJEMME HOS

FAMILIEN GRØN

En fornøjelse at have dig på besøg hos vores sammenbragte familie. 
Alle hyggede sig. Sjovt at se os igennem din skønne linse. Bliver svært at vælge billeder

Forældre til kær familie med fælles børn og plejebørn

“Marianne kom ned og tog billeder i vores egne omgivelser. Dette var på hendes anbefaling, så billederne kunne blive så naturlige som mulige. Vi fik taget nogle helt fantastiske billeder, som virkelig udtrykker vores hverdag. Marianne var nærværende og rummelig under hele fotograferingen, hun lod os være os selv og så spottede hun de perfekte øjeblikke. 

Jeg kan varmt anbefale Marianne❤️
Kh Familien Jordfred”

Normalt bruger vores plejedatter lang tid på at vænne sig til fremmede. Gemmer sig altid. Hun har via sin sensitivitet og historie brug for tryghed og tillid. Fantastisk at opleve jer to sammen og høre hendes dejlige latter

Forældre til et highsensitivt plejebarn

En fornøjelse at have dig på besøg hos vores sammenbragte familie. 
Alle hyggede sig. Sjovt at se os igennem din skønne linse. Bliver svært at vælge billeder

Forældre til kær familie med fælles børn og plejebørn

JEG SER FREM TIL AT HØRE FRA DIG